divendres, 22 d’abril del 2011



Mares, pares i tutors d’alumnes de l’Institut Montgrí.

El dia 7 de maig farem un macro concert per recaptar diners per la família del vostre company Guillem Garcia.
La iniciativa i la idea de fer un concert va venir dels companys i de les companyes d’en Guillem i d’una professora, la Gemma Coll. A les classes ja es va prendre alguna acció com, per exemple, una rifa.
Un projecte de col·laboració amb un institut del País Basc de botigues virtuals va inspirar als alumnes a dedicar els guanys d’aquell negoci a ajudar la família.
Fins aquí tot molt bé, però els esforços d’aquests joves es va encallar per falta de ‘majoria d’edat’. Van parlar amb la Cristina Jaime Nadal, la bibliotecària i secretària de l’ampa, qui va parlar amb mi i la junta de l’ampa va decidir involucrar-s’hi.
Tot va agafar una altra dimensió amb la intervenció de l’Anna Subirats i en Marcelo Parra a l’assemblea del mes passat en la qual van fer un molt convincent parlament.
Des d’aquell moment no hem parat de ‘lligar coses’.
Molta gent va començar a moure's i des de la coral i l’orquestrina de l’institut, l’escola de música, cultura i joventut de l’ajuntament, persones privades, joves que toquen en grups i un grup de dj’s estan fent coses perquè el dia 7 sigui un dia especial per la família d’en Guillem.
Aquell dia tots serem la família d’en Guillem, tots serem la mare i el pare d’en Guillem, i tots hem de posar el nostre gra de sorra.
Aquí és on he de demanar ajuda a mares i pares, tietes i tiets, germanes i germans, veïnes i veïns, àvies i avis. Necessitem ajuda per aquell dia per el bar, per muntar i desmuntar, per vigilar, per vendre tiquets a l’entrada, per recollir a final d’aquell dia que tots desitgem que sigui un dia molt especial per a la família d’en Guillem.
Un dia per demostrar la nostra solidaritat amb una família que, apart de tots els diners que puguem recaptar, necessita aquest suport humà, l’escalfor veïnal.

Penjarem pòsters per el poble i en moltes botigues, bars, bancs, etc. trobareu guardioles i també hem obert un compte per donacions:

(2081 0206 24) 3300009067, Caixa Penedès, c/d’Ulla, Torroella de Montgrí.

Si us plau, doneu, participeu, ajudeu, veniu, i sobre tot demostreu que la gent de la nostra comarca i de Torroella de Montgrí té molt i molt clar què és ser solidària per a una molt bona causa.

Correu electrònic de contacte: ampaiesmontgri@gmail.com.
Telèfon de contacte: 659156585.