divendres, 8 d’abril del 2011

reunió mensual ampa l'ies montgrí

el dia 13 d'abril, el proper dimecres, a les 21.30 hrs a l'institut fem la reunió mensual de la junta de l'ampa. veniu. wally de lange.
COM ENS POT ARRIBAR A CANVIAR LA VIDA D´UN DIA PER L´ALTRE.

Qualsevol sap per experiència pròpia que vivim moments difícils combinats amb altres que són ben bé el contrari, i en definitiva tots sabem que la vida es això, aprenem a viure amb aquests vaivens. Però com s'aprèn a viure amb un revés com el de la família d´en Guillem? El que li va passar a aquest nano és una tragèdia que ningú es pot imaginar fins que no li toca viure-ho, però per major sufriment dels seus familiars, aquesta desgràcia s'allarga en el temps. Quan algú és tan dependent com per desgràcia ha esdevingut en Guillem, l'espai on ha de viure no té res a veure amb el que era fa uns mesos, i tots ens podem fer una idea del que això implica, obres, vehicle adaptat e.t.c..... i en conseqüència bastants diners. I aquí és on d´alguna manera ens agradaria ajudar-los.

La idea va surgir de la solidaritat que moltes vegades practiquem amb gent que pateix a milers de quilòmetres d´aqui (tsunamis per aquí, huracans per allà, fam, etc...) doncs perquè no fer-ho amb gent que pateix al cantó de casa, ja ho hem fet en altres ocasions, “TORROELLA AMB LA MARATÓ DE TV3”, “TRUCA”, per posar un exemple. Amb poques paraules, que, com se sol dir en casos així, amb el granet de sorra de cadascú podem ajudar molt. Sembla ser que els primers que han començat a moure donant-nos a tots una meravellosa lliçó, són els seus amics i companys de l´institut. Fent números per una rifa, encenent la metxa del concert que s´està organitzant i altres iniciatives. (qui diu que el jovent no té valors i bla, bla, bla.......). Però a més a més ens semblava que la forma més directe era crear un número de compte. I en això estem.

Caixa de Penedès del Carrer d'Ulla 2081 0206 24 3300009067.

A veure si entre tots podem donar un cop de mà a aquesta família que suposem que necessiten mostres de reclozament i alguna cosa més.

PER ENDAVANT, GRÀCIES A TOTHOM!!!!!!!!!!!!!!!

AJUDANT ENS AJUDEM TOTS PLEGATS I A NOSALTRES MATEIXOS.